0 0

Caracterul dinamic al serviciilor si produselor turistice[01/06/2018] 

Stimati turisti,

 

Datorita caracterului dinamic al serviciilor si produselor turistice, Travelio GroupRomania NU poate garanta disponibilitatea in orice moment a ofertelor prezentate pe website sau a altor oferte din portofoliu.

 

Este de datoria noastra sa va atentionam asupra faptului ca, in general, indiferent de furnizorul de servicii si produse turistice, exista intotdeauna posibilitatea ca acestea din urma, desi vizualizate ca fiind disponibile, sa isi schimbe statusul imediat, datorita  rezervarii de catre un alt consumator. Intre timp, daca si dumneavoastra ati optat pentru acelasi serviciu sau produs turistic, cu aceleasi coordonate, continuand direct cu plata, online sau prin internet banking, fara o reconfirmare a disponibilitatii din partea furnizorului, puteti risca transferul banilor, insa fara finalizarea cu succes a rezervarii. Desigur, vi se va rambursa intreaga suma, dar nu mai devreme de 1-2 zile lucratoare, acesta fiind termenul de decontare în conturi pentru platile interbancare.

 

PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA

Travelio GroupRomania a eliminat riscurile mentionate anterior si a implementat metode de rezervare si plata sigure, eficiente si rapide, fara a va priva de confortul efectuarii unei rezervari de oriunde v-ati afla.

 

În acest sens, va rugam ca in urma vizualizarii ofertelor, sa acordati, nu mai mult de 1 minut, pentru completarea formularului specific de contact, pe care il veti regasi plasat individual in cadrul fiecarei sectiuni vizitate. Astfel, ne veti transmite interesul dumneavoastra pentru rezervare / informatii suplimentare ori personalizate.

 

Consultantii nostri va vor asista in cadrul fiecarei solicitari, protejandu-va de orice risc.

 

 

Eliminarea obligatiei operatorilor de a notifica prelucrarile de date efectuate[24/05/2018] 

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, incepand din data de 25 mai 2018 (data aplicarii acestui act normativ european), operatorii nu vor mai avea obligatia notificarii prelucrarilor de date catre A.N.S.P.D.C.P.

 

www.dataprotection.ro

 

 

» Detalii

Prelucrarea datelor cu caracter personal[15/05/2018] 

Din 25 Mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

 

Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa va informam cum protejam datele dumneavoastra personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

 

www.dataprotection.ro

 

 

» Detalii

Newsletter

Primesti prin email informari cu privire la oferte speciale, concursuri si gratuitati oferite de Travelio Group Romania

Plătești online și în siguranță

Curs valutar 2019-10-17

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.7537 0.0013
USD (Dolar SUA) 4.3082 -0.0082
HUNEDOARA WEATHER
Doresc sa mă contactati pentru:
Travelio Romania vă informează

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale