0 0

TERMENI ŞI CONDIŢII

cu privire la plata în rate

 

 

1.  Posesorii cardurilor de tip: Star BT, Card Avantaj, Bonus Card, Card de cumpărături, Card Bun de Plată (BCR), BRD Finance, AlphaBank Credit Card şi ING, pot plăti în rate serviciile achiziţionate, cu ajutorul acestor instrumente de plată, urmând a deconta ratele cu banca emitentă a cardului.

1.1. În cazul efectuării plăţilor cu carduri de credit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa / Visa Electron şi MasterCard / Maestro), acestea se procesează prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiile online, la acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" vă asigură, în primul rând, că nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard. Travelio Group Romania nu percepe nici un comision pentru plăţile prin carduri de credit, în rate.

1.2. Plăţile se vor efectua în RON, indiferent de cardul dumneavoastră, în condiţiile agreate cu banca emitentă a acestuia.

1.3. Prin efectuarea plăţilor cu carduri de credit, în rate, Travelio Group Romania nu percepe nici un comision suplimentar. 

1.4. Pentru consultanţă privind efectuarea plăţilor cu carduri de credit, în rate, ne puteţi contacta la Call Center: 0372 900 977.

 

 

Data actualizării: 15.05.2018


Newsletter

Primesti prin email informari cu privire la oferte speciale, concursuri si gratuitati oferite de Travelio Group Romania

Plătești online și în siguranță

Curs valutar 2020-10-20

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.8746 0.0009
USD (Dolar SUA) 4.1456 -0.0166
HUNEDOARA WEATHER
Doresc sa mă contactati pentru:
Plata în rate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale